Alle advocaten

Steven De Coster

Nog in hetzelfde jaar dat Steven De Coster met grote onderscheiding in de rechten afstudeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven, richtte hij in 1984 in Brasschaat zijn eigen advocatenkantoor op.

Door de jaren heen – waarvan de eerste zeven in combinatie als assistent aan zijn oude universiteit – deed Steven zijn eenmanskantoor uitgroeien tot een dynamisch advocatenkantoor, met meerdere gerenommeerde vennoten en advocaten.

Steven De Coster specialiseert zich hoofdzakelijk in de bouwwereld en vastgoedwereld, in de ICT-sector en in het bedrijfsleven in het algemeen.

Sinds 2015 is hij lid van de Juridische Werkgroep van de Belgian Luxembourg Council of Shopping Centers (BLSC). Daarbovenop is Steven doctorandus, waarvoor hij de juridische aspecten van de bouwpromotie bestudeert.

Zijn interesse in bouwrecht, burgerlijk recht en gerechtelijk recht, leidde tot meerdere juridische publicaties. Samen met twee journalisten verscheen in 2002 ‘Bouwen en Verbouwen: een juridische leidraad in 365 vragen’. Dit boek is een naslagwerk voor de bouwconsument en verduidelijkt een aantal basisregels inzake de wetgeving omtrent bouwen en verbouwen. Het in 2015 verschenen ‘Architect En Vennootschap’ is dan weer bedoeld voor juristen en professionele bouwparticipanten zoals architecten.

steven.decoster@lawcity.be – GSM : 00 32 475 66 75 58